Profil

Musik til Fest

Dinér og Dansemusik til familiefester

7595 4176 og mobil 2939 5676

Lidt Historie

Erfaringerne rækker langt tilbage, med bl.a. 15 år i Solskinstrioen med sangerinden Lene, og først i 70érne Medley-Swingers Fredericia, og sidst i 60érne i fødebyen Grindsted, med KJ Kvartetten hvor vi fik Helge Engelbrecht med ud at spille til bal for første gang, nu har han Musikgalleriet og Mariehaven i Ansager.

Desuden synger jeg tenor i MandagsKoret i Fredericia siden korets start i 1984, hvilket også har udvidet mit musikalske område.

LiveMusik på WERSI Scala eller WERSI Xenios orgel, og med sang på nogle af melodierne

OLE-LAU.dk

 

 

Jeg er født i 1948 på en gård ved Grindsted, udover sang i skolen gik jeg en vinter til trumpetundervisning, men da det kneb med at spille de høje toner, skiftede jeg til harmonika og klaverundervisning, og efter nogen tid købte jeg mit første EL-orgel.

Min første optræden var som 13 årig på harmonika sammen med klassekameraten Anni der sang, Der er hul midt i spanden, til en 4H afslutningsfest på Hansens Hotel i Grindsted.

 

Men noderne er forlængst droppet, og koncert-orgelet hvor der spilles med både hænder og fødder blev mit foretrukende instrument.

 

Musikken har hele tiden været min hobby, men også været med på arbejde, da jeg er uddannet i Radio & TV forretning med LP og CD musik salg , og været i butik i mange år både i Grindsted og Fredericia, og senere som ejendomsfunktionær med musikken i baggrunden eller i hovedtelefonerne.